Blokhut Grootstal

Begin 2011 verhuisde ZV de Batavieren van de oude locatie aan de Nijmeegse bosweg naar haar nieuwe onderkomen aan de grootstalselaan. De blokhut werd volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een verblijf van een of meerdere dagen. Zo werd er een nieuwe keuken geplaatst die geschikt is om voor grote groepen te koken en werd er een ruime kampvuurkuil voor ruim 70 personen aangelegd. De blokhut beschikt over twee ruimtes(ook samen te voegen door de opvouwbare scheidingswand) en een aparte ruimte voor  begeleiders. Verder zijn er toiletten en een douche aanwezig, is er voldoende ruimte om het sport- en spelmateriaal van de groep op te slaan en beschikt de locatie over parkeerplaatsen, een grasveld voor activiteiten, een klimrek en het bos is vlakbij. In 2014 is er een loods gerealiseerd die in de winter geschikt is om onze zeilboten in te onderhouden.