Welpen

Als welp ga je op avontuur in het bos of op het water! We doen allerlei verschillende (bos)spellen, bakken broodjes of popcorn op het kampvuur of bouwen een kabelbaan. Daarnaast leren we houthakken, met een zakmes werken en vuur maken. In de zomer gaan we regelmatig naar Middelaar, waar onze lelievletten liggen. Op deze boten maken we kennis met het zeilen en alles wat daarbij komt kijken. Allemaal spannende dingen dus, en je maakt ook nog eens een hoop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Lijkt dit je leuk en ben je niet bang om vies of nat te worden? Kom dan een keertje kijken!

Waar en Wanneer?
De opkomsten voor de welpen vinden plaats op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 op en rond onze blokhut aan de Grootstalselaan. Soms lopen we naar Heumensoord voor grotere bosspellen. In de zomer organiseren we elk jaar een aantal opkomsten op het wachtschip MS de Batavier.

Op kamp
Ongeveer drie keer per jaar wordt er voor de welpen een weekendkamp georganiseerd. Daarnaast gaan we elk jaar op zomerkamp, het hoogtepunt van het scoutingseizoen! De kampen zijn altijd een groot avontuur: we gaan op pad met een groep ridders, zoeken naar indianenschat of leggen als eerste mensen contact met een buitenaardse beschaving.
Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Leiding

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.