Verhuur scouting blokhut Grootstalselaan Nijmegen

Blokhut

In de bosrijke omgeving van Nijmegen staat de blokhut van waterscouting ZV de Batavieren. In 2011 is deze volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een verblijf van één of meerdere dagen. De omgeving van Nijmegen biedt talrijke mogelijkheden om erop uit te gaan met een groep: diverse musea en pretparken, uitgestrekte bossen, zeilen en varen op de Mookse plassen, het historische stadscentrum van Nijmegen, vervelen is er niet bij!

De faciliteiten op een rijtje:

Verhuur voor feesten en partijen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Voor meer informatie of een afspraak voor het bekijken van de locatie kunt u per mail contact opnemen met verhuur@batavieren.com. U kunt hier de Verhuurfolder 2014 met beeldmateriaal en informatie downloaden.

Schip

Aan te Mokerplas te Middelaar (15 minuten vanaf Nijmegen) drijft ons wachtschip M.S. de Batavier. Een schip uit 1926, meermaals verlengd en in 1995 in het bezit van onze groep gekomen. Ons drijvend en varend wachtschip kan eventueel samen met haar vloot gehuurd worden voor een verblijf van één of meerdere dagen in Middelaar of op een locatie naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De faciliteiten op een rijtje:

Kijk ook onder ‘Locaties’ voor panoramische beelden van de blokhut en het schip! Voor meer informatie of een afspraak voor het bekijken van één of beide locaties kunt het contactformulier gebruiken of per mail contact opnemen met verhuur@batavieren.com.